Om Pant i Alt

Hvem er Pant i Alt og hvad kan vi gøre for dig?

Pant i dine effekter siden 2014

I 2014 startede vi Pant i Alt ud fra det princip, at det skulle være muligt for alle at modtage en kontant udbetaling i trange tider – også selvom vedkommende er registret i RKI.

Vi tog udgangspunkt i at finde en løsning på de økonomiske udfordringer, som enhver kan havne i – uafhængigt af økonomiske kår – hvor det kan være svært at skaffe kontanter. Vores iagttagelser i eget netværk viste, at mange mennesker kan have svært ved at skaffe penge, når de har brug for dem til store og små ting i livet.

Dette udgjorde grundlaget for konceptet Pant i Alt: Helt konkret kan du få en kontantudbetaling mod indlevering af dine værdieffekter. Inden for en aftalt løbetid tilbagebetaler du, hvorved du får dine værdieffekter retur. Simpelt!

I dag har vi kontor og butik i Skovlunde på Sjælland og i Kolding i Sydjylland, og i 2017 udvidede vi med det uafhængige koncept Pant i Ejendom, hvor vi tilbyder at pantsætte dine ejendomme og pantebreve. Med denne lancering satte vi samtidig tyk streg under ordet “alt” i Pant i Alt.

Vore samarbejdspartnere

Pant i Alt er et godt alternativ til pantsætning og forbrugslån

Det kan af mange årsager være svært og bureaukratisk at låne penge i en traditionel bank, ligesom det kan være svært at gennemskue de dyre kvik-lån, hvor de økonomiske konsekvenser kan være omfattende og i værste tilfælde ende med registrering i RKI.

Pant i Alt giver alle en mulighed for at modtage en kontant udbetaling mod at pantsætte deres effekter – også hvis du er registreret i RKI eller lignende register.

Vi kalder konceptet køb med tilbagekøb. Det minder meget om pantsætning og giver samme resultat som et forbrugslån.

Som økonomisk virksomhed lægger Pant i Alt vægt på, at sikkerheden er 100 % i orden, samt at forholdet mellem kunden og os er gennemsigtigt og overskueligt for kunden. Vi er godkendt af de danske myndigheder til handel med brugte genstande, hvilket bl.a. betyder, at vi tjekker billedlegitimation på alle ansøgere samt fører værdibog og tjekker politiets kosterbog, før vi accepterer effekter.

Læs mere om, hvordan vores koncept fungerer, og tryk her for at udfylde en uforpligtende ansøgning. Hvis du har nogen spørgsmål eller er i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi har kontorer i Sydjylland og på Sjælland:

Meterbuen 15, 2740 Skovlunde
Slotsgade 12, 6000 Kolding

Det er gratis og uforpligtende at ansøge