Hvordan virker det?

Hurtigt, simpelt og sikkert.

Diskrete udbetalingskontrakter mod indlevering af effekter

Vi tilbyder diskrete og private udbetalingskontrakter mod indlevering af effekter som smykker, ure, kunst, antikviteter, elektronik, guld, biler, motorcykler, campingvogne. Stort set alt som har en værdi.

Hurtigt – Få pengene mindre end 24 timer efter vores ekspertvurdering.

Simpelt – Giv os oplysninger om dine effekter og vi giver dig et udbetalingstilbud.

Sikkert – Få en udbetalingskontrakt mod indlevering af dine effekter. Indenfor aftalt løbetid tilbagebetaler du det aftalte beløb og modtager dine effekter retur.

Koncept – Hos Pant i Alt er konceptet nemt og overskueligt.

Vi vurderer dine effekter og tilbyder dig en kontant udbetaling. Der aftales en tilbagekøbsperiode, hvori du til hver en tid kan købe din effekt tilbage.

Det vil ske gennem 3 nemme steps.

  1. Pant i Alt vurderer dine effekter og tilbyder dig en kontrakt.
  2. Pant i Alt køber din effekt og laver en kontrakt om periode og beløb for tilbagekøb.
  3. Du køber din effekt tilbage.

Udbetalingsbeløbet vil normalt være 50% af vurderingsprisen.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer dine effekter og giver dig et udbetalingstilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
RETURNERING

Tilbagebetal det aftalte beløb og få dine effekter retur.

Ekspert vurdering

Hos Pant i Alt foretages der altid en professionel og individuel vurdering af dine effekter. Vores professionelle vurderingseksperter har stor erfaring med vurdering og prisfastsættelse inden for alle områder – Det er din sikkerhed for en kyndig og korrekt prisfastsættelse.

Sikkerhed

Pant I Alt betragter kundens personlige oplysninger som fortrolige, derfor bliver de krypteret ved brug af vores hjemmeside.

Alle persondata du giver til os opbevares i en sikret database hos Pant i Alt. Dine personoplysninger er udelukkende tilgængelige for Pant I Alts autoriserede medarbejdere. Vi er registreret i Danmark, betaler dansk skat og handler med de fornødne tilladelser fra de danske myndigheder.

Vurdering af effekter ud fra billeder

Du kan sende billeder og beskrivelse af dine effekter via vores online ansøgningsskema, pr. e-mail eller post. Dine effekter vil derefter blive forhåndsvurderet af en ekspert. Du vil efterfølgende blive kontaktet af Pant i Alt med et tilbud om din unikke UdbetalingsKontrakt. Den endelig vurdering sker når effekterne er i vores varetægt.  Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores butik og få en vurdering.

Udbetaling

Det er muligt at få din udbetaling kontant, gennem bankoverførsel eller via Western Union. Vores normale udbetalingstilbud ligger omkring 50% af vurderingsprisen – det er vores sikkerhed. Vi foretager selvfølgelig altid en konkret og individuel vurdering af alle effekter.

Værdiforsendelse

Pant i Alt sørger for, at du sikkert og nemt kan sende dine effekter til os. Forsendelsen er forsikret op til 100.000 kr.

Sådan virker det:

  1. Bestil en forsendelsespakke via telefon, mail eller her på hjemmesiden.
  2. Følg instruktionerne i pakken og send din effekter til os. Forsendelsen er forsikret op til 100.000 kr. ved brug af medsendte label.
  3. Endelig vurdering foretages af vores eksperter. Vi sender den endelige vurdering til dig, som du kan godkende.
  4. Vi overfører penge til dig inden for 24 timer af godkendelse.

Her kan du læse vores Aftalevilkår.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge