Sælg dit ur og køb det tilbage, når du er klar

Pant i Alt køber alle ure med en værdi på over 4.000 kr.

Sælg ure

Kniber det med kontanterne? Så sælg dit ur med tilbagekøb hos os. Det sikrer dig en hurtig udbetaling og en overskuelig aftale uden grimme overraskelser. Vi tilbyder køb med tilbagekøb af alle ure, hvis værdi overstiger 4.000 kr. Har du et værdifuldt ur, som du ikke ønsker at sælge endeligt? Så sælg dit ur, når det kniber med pengene. Du kan allerede i dag ansøge om at sælge ure til os og være sikker på at modtage et fair tilbud. Vi udbetaler nemlig op til 50% af dit urs værdi.

Hvilke ure tager vi imod?

Det giver sig selv, at et ur skal have en vis værdi, før du kan sælge dit ur med tilbagekøb. Vi tager imod luksusure, hvis værdi overstiger 4.000 kr. Når du ansøger om at sælge ure med tilbagekøb, foretager vi en uvildig ekspertvurdering af uret. Det er på baggrund af denne vurdering, at dit tilbud udformes. Om dit ur er i guld, sølv, platin eller et andet materiale, har naturligvis betydning for den endelige vurderingspris. Derudover spiller mærket og modellen også en rolle.

Vi køber blandt andet ure fra følgende producenter:

 • Rolex

 • Breitling

 • Audemars Piquet

 • IWC

 • Jaeger Lecoultre

 • Omega

 • Panerai

 • Patek Philippe

 • Tag Heuer

 • Tissot

 • Baume

 • Mercier

Vi tager også imod ure fra mindre kendte mærker og vintage ure. Hvis du eksempelvis har arvet et guldur, som du ikke ønsker at skille dig helt af med, kan du sælge dit ur med tilbagekøb hos os. Vælger du at sælge ure til os, køber du nemlig dine ure tilbage, når du er klar til det.

Ansøg om at sælge dit ur i dag

Hvis du godt kunne bruge lidt flere penge mellem hænderne, kan du med fordel sælge dit ur til os. Ved at sælge ure med tilbagekøb er du sikker på, at du ikke skiller dig helt af med uret og kommer til at fortryde det senere hen. Samtidig er det både nemt og hurtigt at ansøge om at sælge dit ur hos os. Det hele kan gøres via vores hjemmeside, og derved kræver det ikke andet end en computer og en internetforbindelse. Når du sender en ansøgning om at sælge ure til os, skal du vedhæfte informationer og billeder af dit ur. Derefter vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud baseret på vurderingen af uret, foretaget af en uvildig ekspert.

Vælger du at takke ja til tilbuddet, bliver der udarbejdet en udbetalingskontrakt. Når den er underskrevet, får du pengene ind på din konto – indenfor 24 timer. Skal du bruge flere penge her og nu, er det at sælge ure altså en smart løsning.

En simpel og overskuelig aftale

Den store fordel ved at låne penge ved at sælge dit ur er, at du får en både simpel og gennemsigtig aftale. Når du vælger at sælge ure, behøver du ikke frygte skjule gebyrer og grimme overraskelser hen ad vejen. Alt bliver nemlig aftalt på forhånd, og aftalen er helt gennemsigtig. Betalingsfristen og –beløbet bliver også aftalt på forhånd, så du er helt klar over, hvor meget du ender med at skulle betale tilbage. Hvis du frygter at blive fanget i et dyrt og besværligt lån, så sælg dit ur. Det sikrer nemlig, at du ikke ender i en aftale med dyre renter og skjulte gebyrer.

Her er et eksempel på, hvordan en aftale om at sælge ure kunne se ud: Indlever dit Rolex ur med en vurderingspris på 40.000. Du får op til 20.000 udbetalt, da det er 50% af den samlede vurderingspris. Efter 60 dage er tilbagekøbsprisen 24.000 – med alt inkluderet.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer dine effekter og giver dig et udbetalingstilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
RETURNERING

Tilbagebetal det aftalte beløb og få dine effekter retur.

Mangler du penge? Sælg dit ur

At sælge ure er oplagt for dig, der mangler penge. I stedet for at låne penge på normal vis kan du udnytte den værdi, der er i uret. Hvis du alligevel har et værdifuldt ur liggende derhjemme, kan det være værd at overveje at sælge ure. Husk, at det altid er en uvildig ekspert, der vurderer dit ur – derfor kan du være sikker på en helt fair vurdering.

Kunne du godt bruge flere penge nu og her, uden det skal koste dig en formue? Så sælg dit ur til Pant i Alt.

sælg dit ur

Det er gratis og uforpligtende at ansøge