Sælg dit ur og køb det tilbage når du er klar

Pant i Alt køber alle ure med en værdi på over 4000 kr.

Sælg dit ur til Pant i Alt. Vi tilbyder køb med tilbage køb af alle ure, der har en værdi på over 4000 kr. Ure som Audemars Piquet, Rolex, IWC, Breitling, Jaeger Lecoultre, Omega, Panerai, Patek Philippe, Tag Heuer, Tissot, Baume & Mercier er alle ure vi tager imod.

Du kan få udbetalt op 50% af dit urs værdi. Uret vil bliv vurderet på baggrund af en ansøgning, du kan finde nederst på siden. Ud fra billeder og en beskrivelse vurderer en uvildig ekspert urets værdi.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer dine effekter og giver dig et udbetalingstilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
RETURNERING

Tilbagebetal det aftalte beløb og få dine effekter retur.

Sælg dit ur til Pant i Alt – nemt og sikkert

Om uret er i guld, sølv, platin eller andet har naturligvis betydning for, hvilken vurdering det får. Pant i Alt har erfaring med at vurdere og købe alle slags ure, også mærker der er mindre kendte. Vintage ure har ligeledes interesse.

Hos Pant i Alt kan du nemt ansøge om køb med tilbagekøb i stedet for et komplet salg af dit ur – et salg som du måske vil fortryde på et senere tidspunkt. Ansøg om salg dit ur her på siden og få en ekspertvurdering inden for 48 timer.

Vælger du at sælge dit ur til Pant i Alt, udarbejder vi en udbetalingskontrakt, og så har du beløbet på din konto inden for 24 timer. Når du er klar til at købe uret igen, betaler du det aftalte beløb og får uret retur.

Betalingsfrist på 31-180 dage. Du bestemmer selv tilbagekøbstidspunktet. Eksempel: Indlever dit Rolex ur med en vurderingspris på 40.000 og få op til 20.000,- (50%) udbetalt. Tilbagekøbsprisen efter 60 dage er 24000,- (alt inklusiv).

Det er gratis og uforpligtende at ansøge