Sælg dine smykker – køb dem tilbage når du er klar

Hos Pant i Alt tilbyder vi køb med tilbagekøb af smykker.

Sælg dine smykker til Pant i Alt. Vi køber alle slags smykker, guldsmykker, guldkæder, guldøreringe, diamantringe, fingerringe, armbånd, tennisarmbånd, brocher, vedhæng mm.

Alle smykker, der enten er produceret af en designer, eller som holder en værdi i sin egen vægt af ædelmetal. Alt fra platin til guld, sølv, bronze har interesse.

Pant i Alt kan hurtigt vurdere værdien af et smykke, og det er en varegruppe, vi har stor ekspertise i.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer dine effekter og giver dig et udbetalingstilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
RETURNERING

Tilbagebetal det aftalte beløb og få dine effekter retur.

Sælg smykker til Pant i Alt

Tænker du: ”Hvor kan man sælge sine smykker?”, men er du alligevel ikke helt sikker på, at du vil skille dig af med dem? Så er Pant i Alt svaret!

Køb med tilbagekøb af smykker foregår nemt og sikkert hos Pant i Alt. Få en ekspertvurdering på dine smykker og modtag penge kontant på op til 50% af smykkernes værdi.

Aftalen tager udgangspunkt i Pant i Alt’s system, der er bygget op omkring: Ansøgning-Vurdering-Udbetaling og Returnering.

Køb med tilbagekøb kan være et godt alternativ til at sælge smykker og andre effekter, da man ved salg kan komme til at fortryde handlen senere hen. Hos Pant i Alt sælger du dine smykker på udbetalingskontrakt, hvilket betyder, at du kan købe dem tilbage når kontrakten udbetaler. Når du har betalt det aftale beløb tilbage får du dine smykker retur.

Så med Pant i Alt er det altså både slut med at spekulere over, hvor man kan sælge sine smykker, eller om det er en god idé at sælge sine smykker. Pant i Alt er løsningen, hvor man ikke behøver gå på kompromis.

Udfyld og send en ansøgning om pantsætning af din smykker her på siden og få en professionel vurdering inden for 48 timer.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge