Sælg dit kunst og køb det tilbage når du er klar

Hos Pant i Alt tilbyder vi dig en øjeblikkelig kontant udbetaling for dit kunst

Pant i Alt er en dansk virksomhed med en international profil, der specialiserer sig i køb med tilbagekøb af kunstgenstande og andre effekter. Vi tilbyder dig en kontant udbetaling på op til tre gange så meget som andre låneudbydere, i bytte for dine kunstværdier. Når du er klar til at købe dit kunst tilbage, betaler du det aftalte beløb til Pant i Alt, og dine effekter retur.

Sælg dit kunst til Pant i Alt og få en kontant udbetaling øjeblikkeligt. Vi arbejder diskret og professionelt, og vi har nogle af de bedste medarbejdere klar til at vurdere dine kunstgenstande enten over telefonen, via vores online vurderingsservice eller i vores forretninger i Skovlunde og Kolding. Vores medarbejdere kan også vurdere dine kunstværdier i dit hjem efter aftale. Vores service sikrer, at du får den højest mulige kontante udbytte for dine kunst- og værdigenstande.

Vi er specialiseret i historiske kunstværdier som f.eks. Cobra artists, Picasso, Chagall, Monet, Manet, Miro, Dali, Hirst, Emin, Bacon, Moore, Turner, Constable, Gainsborough, Stubbs, Munnings, Herring, Blake, Hogarth, Landseer, Freud, Hockney, Warhol, Giocametti, Calder, MF Hussein, herunder også moderne, anerkendte kunstnere som Russell Flint, David Shepherd, Banksy og Jeff Koons m. fl.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer dine effekter og giver dig et udbetalingstilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
RETURNERING

Tilbagebetal det aftalte beløb og få dine effekter retur.

Sælg dit kunst til Pant i Alt –

Så kan du altid fortryde!

I stedet for at sælge dine malerier eller skulpturer, kan du få en udbetalingskontrakt hos Pant i Alt og købe det tilbage på et senere tidspunkt. Hvis du fortryder salget af dit kunst inden aftalens afslutning, kan du til enhver tid betale det aftalte beløb tilbage, uden du behøver at bekymre dig om ekstra fortrydelsesgebyrer eller omkostninger.

Vi opbevarer dine kunstværdier med stor påpasselighed og dit kunst er 100 % forsikret i vores bankbokse indtil beløbet er tilbagebetalt.

Hvordan fungerer det?

Du kan ringe gratis til en af vores butikker og høre nærmere om processen eller ansøge online på vores hjemmeside. Det er gratis og uforpligtende. Du kan også bringe dit kunst- eller værdigenstand ned i forretningen, og vores medarbejdere vil øjeblikkeligt tilbyde dig en kontant udbetaling i bytte for dine kunstgenstande.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge