Sælg dit guld og køb det tilbage senere

Pant i Alt tilbyder køb med tilbagekøb af guld i alle former.

22 karat, 18 karat, smykker, kæder, guldmønter – alt guld har værd. Sælg dit guld til Pant i Alt på udbetalingskontrakt. Er dit guld designet af Ole Lynggaard, Georg Jensen, eller andre kendte guldsmede, kan det betyde, at dit guld er mere værd end sin vægt i sig selv.

Om det er finguld på 24 karat, eller om det er mindre rent guld har ingen betydning for, om der tilbydes pantsætning af guld. Hos Pant i Alt kan vi teste renheden af dit guld imens du venter, og give dig en vurdering på dit guld med det samme. Har du en større mængde guld eller en masse løsguld, kan du til enhver tid få en udbetalingskontrakt på det hos Pant i Alt.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer dine effekter og giver dig et udbetalingstilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
RETURNERING

Tilbagebetal det aftalte beløb og få dine effekter retur.

Sælg dit guld for en kort stund til Pant i Alt

Overvejer du at sælge dit guld udelukkende fordi du har brug for penge, kan køb med tilbagekøb være et godt alternativ til et komplet salg – lige meget om det drejer sig om større eller mindre mængder. Hos Pant i Alt vurderer en uvildig ekspert dit guld. Du modtager et tilbud inden for 48 timer, der vil lyde på 60% af guldets værdi. Ved pantsætning af guld og andre effekter vil du modtage pengene inden for 24 timer.

Når du er klar til at købe dit guld tilbage, betaler du det aftalte beløb og får dit guld retur.

Betalingsfrist på 31-180 dage. Du bestemmer selv tilbagekøbstidspunktet. Eksempel: Indlever din 200 gram guldkæde i 14 karat med en vurderingspris på 28.000 og få op til 16.800,- (60%) udbetalt. Tilbagekøbsprisen efter 60 dage er 20200,- (alt inklusiv).

Det er gratis og uforpligtende at ansøge