Sælg dit guld og køb det tilbage senere

Pant i Alt tilbyder køb med tilbagekøb af guld i alle former

Sælg dit guld

Mønter, ringe, kæder, ure, armbånd og løsguld. Guld kan se ud på mange måder og være mange ting. Men alt guld har værdi, og hos os kan du sælge dit guld med tilbagekøb. Hvis du står og mangler penge, kan det at sælge guld være en hurtig og sikker måde at få flere penge mellem hænderne på. Har du eksempelvis arvestykker af guld liggende derhjemme, som du ikke bruger, og som du heller ikke er klar til at skille dig helt af med, så er salg med tilbagekøb det oplagte valg.

Sælg guld, hvis du mangler penge

Alle kan ende i en situation, hvor pengene ikke helt rækker. En uforudset udgift kan medføre, at budgettet ikke længere holder. Og her kan det at sælge dit guld med tilbagekøb være en god løsning. Vælger du at sælge guld i stedet for at tage et almindeligt lån, får du en hurtig, sikker og overskuelig aftale. Hvis du har brug for flere penge nu og her, så sælg guld, for hos Pant i Alt sørger vi altid for at gøre processen så hurtig og gnidningsfri som overhovedet muligt. Hvis du har guld liggende derhjemme i den ene eller anden form, er det altså oplagt at sælge dit guld med tilbagekøb. Hos os får du altid et tilbud baseret på en uvildig eksperts vurdering, hvilket sikrer dig en helt fair pris.

Hvilket guld kan du sælge?

Sælg guld, hvis du har brug for flere penge mellem hænderne. Men som sagt kan guld være mange ting – og vi tager imod det hele. Om der er tale om finguld på 24 karat, eller det mindre rene guld på 22 eller 18 karat, er ikke afgørende for, om du kan sælge dit guld hos os. Det er heller ikke afgørende, om der er tale om løsguld, ringe, kæder, mønter eller noget helt andet.

Vi giver dig altid et tilbud på baggrund af en eksperts vurdering af dine ejendele. Hvis du vælger at sælge guld, der er designet af Ole Lynggaard, Georg Jensen eller andre kendte guldsmede, kan dit guld være mere værd end sin vægt i sig selv – og det er naturligvis også noget, vores vurdering tager højde for. Som udgangspunkt udbetaler vi altid op til 50% af guldets værdi. Derfor kan du være sikker på en fair aftale og et godt tilbud, når du vælger at sælge dit guld hos os.

guld

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer dine effekter og giver dig et udbetalingstilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
RETURNERING

Tilbagebetal det aftalte beløb og få dine effekter retur.

Ansøg om at sælge guld og modtag et tilbud

Inden vi har foretaget en vurdering af dine guldsager, kan det være svært at estimere, hvad du kan forvente at få udbetalt. Vil du have klart svar på, hvad du kan få ud af at sælge guld, skal du sende en ansøgning. Dette gøres hurtigt via vores hjemmeside, hvor du blot skal give nogle få informationer om dig selv og det guld, du ønsker at sælge. Herefter lader vi en uvildig ekspert vurdere det guld, som du ønsker at sælge. På baggrund af vurderingen modtager du et helt gratis og uforpligtende tilbud på, hvad du kan forvente at få udbetalt, hvis du vælger at sælge guld til os. Hvis du takker ja til tilbuddet, laver vi i fællesskab en aftale om salg med tilbagekøb af netop dit guld. Men er du ikke tilfreds med prisen, er du naturligvis også velkommen til ikke at sælge dit guld alligevel.

Hos Pant i Alt har vi en mission om, at det skal være nemt for danskerne at få flere penge mellem hænderne – blandt andet ved at sælge guld med tilbagekøb. Skal man ud at låne penge, kan man risikere at blive fanget i en dyr aftale med grimme overraskelser og skjulte gebyrer. Vælger du løsningen med at sælge guld, er du sikret fuld gennemsigtighed i din aftale.

Ikke alene får du på forhånd et tilbud på, hvad du kan forvente at få udbetalt ved at sælge guld. Det er også på forhånd aftalt, hvad og hvornår du skal betale for at få dit guld tilbage. Derfor slipper du for at skulle være nervøs for at blive fanget i en ufordelagtig aftale, når du vælger at sælge guld med tilbagekøb hos os.

Har du guld liggende derhjemme, er der altså mange grunde til at sælge guld med tilbagekøb, når du mangler penge. Du kan ansøge om at sælge guld allerede i dag og modtage et fair tilbud inden for kort tid.

Aftale om salg af guld

Det er gratis og uforpligtende at ansøge