Sælg dine designermøbler med tilbagekøb

Sælg dine designermøbler til Pant i Alt på udbetalingskontrakt

designermøbler

Har du designermøbler stående derhjemme, kan du bruge dem til at låne penge. Hos os kan du nemlig sælge designermøbler med tilbagekøb. Det betyder, at du egentlig kun sælger dine designermøbler i en begrænset tidsperiode, før du er klar til at købe dem tilbage igen. Derfor er det at sælge designermøbler oplagt, hvis du har brug for flere penge mellem hænderne nu og her. Hos os er du altid sikker på at få en god pris for dine designermøbler, da vores vurderinger altid udføres af en uvildig ekspert. Derfor kan du roligt sælge designermøbler med tilbagekøb hos os.

Sådan foregår det

At sælge designermøbler hos os er en ganske simpel proces. Du kan ansøge om at sælge designermøbler lige her på siden, hvor du blot skal vedhæfte informationer om og billeder af de pågældende designermøbler. På baggrund af disse informationer bliver dine møbler vurderet af en ekspert med mange års erfaring og speciale på området. Inden for 48 timer sender vi et uforpligtende tilbud til dig, der giver dig en idé om, hvor meget du kan få udbetalt ved at sælge designermøbler. Hvis du takker ja, udarbejder vi en udbetalingskontrakt. Så snart den er underskrevet af begge parter, får du dine penge udbetalt. Faktisk er du sikret at have pengene på din konto inden for 24 timer, efter aftalen er indgået. Derfor er det en hurtig og simpel proces, når du vælger at sælge designermøbler hos os.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer dine effekter og giver dig et udbetalingstilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
RETURNERING

Tilbagebetal det aftalte beløb og få dine effekter retur.

Sælg designermøbler fra danske og udenlandske designere

Hos Pant i Alt kan du sælge designermøbler fra en række af de største danske designere. Har du møbler, der er tegnet af udenlandske designere, er det også af interesse. Vi tager imod både stole, borde, lamper, sofaborde og mange andre slags designermøbler. Hvad du kan forvente at få udbetalt, når du vælger at sælge designermøbler, er naturligvis helt afhængigt af møblets stand, type, årgang og lignende. Alt det tager vores ekspert højde for, når du vælger at sælge designermøbler og ønsker en vurdering. Samtidig er vores ekspert altid uvildig, så du er sikker på at få et helt fair tilbud, når du ansøger om at sælge designermøbler med tilbagekøb.

Du kan blandt andet sælge designermøbler fra:

 • Arne Jacobsen

 • Børge Mogensen
 • Eames
 • Erik Jørgensen
 • Naver
 • Hans J. Wegner
 • Carl Hansen

 • Poul Kjærholm

 • Stingray

 • Mogens Koch

 • Fritz Hansen

Som tidligere nævnt kan du også sælge designermøbler fra andre og også udenlandske designere. Er du i tvivl, om vi tager imod dine møbler, så send os en ansøgning og få svar inden for 48 timer.

dansk designmøbler
Sælg designmøbler

Savner du kontanter nu og her? Sælg designermøbler hos os

Det at sælge designermøbler med tilbagekøb er oplagt for dig, der savner flere penge mellem hænderne. Ved at sælge designermøbler hos os er du sikker på at få pengene hurtigt, og at der ikke er nogen, der blander sig i, hvad du bruger dem på. Vi gør altid vores ypperste for at sikre en nem og kort proces samt en aftale, der er fair for begge parter. Når du sælger designermøbler hos os, er du samtidig sikret en overskuelig og gennemsigtig aftale. Eksempelvis er det altid aftalt på forhånd, hvor meget du får udbetalt, og hvor meget du skal betale tilbage igen til sidst. Derfor er der mange fordele ved at sælge designermøbler hos os, især når dit behov for penge er akut.

Husk, at det er både gratis og uforpligtende at ansøge og få et tilbud på at sælge designermøbler.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge