Alternativ til lån i sommerhus

Overvejer du at tage lån i dit sommerhus? Hos Pant i Alt tilbyder vi køb med tilbagekøb, så du slipper for et lån!

Mangler du penge? De fleste af os har nok prøvet at stå i en situation, hvor vi godt kunne bruge lidt ekstra penge mellem hænderne. I det tilfælde kan det være smart at tage et lån – fx et lån i sommerhus, hvis man har et. Men inden du ræser afsted til banken og tager et lån i sommerhus, er det måske værd at overveje, om der er andre alternativer. Hos Pant i Alt tilbyder vi køb med tilbagekøb af dit sommerhus eller feriebolig, hvilket er et godt alternativ til lån i sommerhus.

Hvordan fungerer det?

I stedet for at tage lån i sommerhus kan du hos os sælge dit sommerhus eller din feriebolig med tilbagekøb. På den måde får du ekstra penge mellem hænderne, uden at du sælger dit sommerhus eller din feriebolig helt. Det er en både nem og hurtig løsning, så du slipper for det almindelige besvær med lån i sommerhus. Du starter med at sende en ansøgning via formularen her på siden. Derefter får du et bud på, hvad din kontakte udbetaling kan blive. Er du stadig interesseret, bliver din bolig vurderet og værdien anslået, og du får et endeligt udbetalingstilbud. Med dette alternativ til lån i sommerhus kan du forvente at få 50% af den værdi, boligen er blevet vurderet til. Takker du ja til tilbuddet, bliver der udarbejdet en kontrakt, som underskrives af begge parter. Derefter bliver pengene sat ind på din konto.

Kan mit sommerhus bruges?

Du kan sælge dit sommerhus eller din feriebolig med tilbagekøb hos os. Det gælder også, hvis dit sommerhus findes i andre lande. Hvis du fx har feriebolig i Tyrkiet, Portugal, Sverige eller et helt fjerde land, kan du gøre brug af dette alternativ til lån i sommerhus. Du kan sælge dit sommerhus til os, så længe boligens værdi overstiger 200.000 danske kr. Derfor er størrelsen på dit sommerhus ikke udslagsgivende, så længe det har en vis værdi. Når du sender din ansøgning ind til os, skal du tilføje billeder og en beskrivelse af sommerhuset, så vi har en mulighed for at anslå, hvor meget det er værd.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer dine effekter og giver dig et udbetalingstilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
RETURNERING

Tilbagebetal det aftalte beløb og få dine effekter retur.

Ikke lån i sommerhus – men mange fordele

Mange foretrækker muligheden med at tage lån i sommerhus, fordi det er det ”sikre” valg. Dog skal man huske på, at det kan tage tid at få et lån i banken. Ofte skal du igennem en lang godkendelsesproces, hvis du vil tage lån i sommerhus – og det nytter jo ikke noget, hvis du står med et behov for ekstra penge nu og her. Når du i stedet vælger vores løsning, er du sikker på at få dine penge hurtigt. Banken skal tjekke din økonomi igennem, før de giver dig lov til at tage et lån i sommerhus. Hos os tager du ikke et traditionelt lån, men i stedet sælger du dit sommerhus til os og lejer det, indtil du er klar til at købe det tilbage. Derfor er det en form for lån i sommerhus, der giver dig ekstra fordele.

Kontakt Pant i Alt i dag og hør mere

Vores koncept er simpelt, men derfor kan det godt være, at du har spørgsmål alligevel. Det kan også være, du gerne vil vide, hvad du kan få udbetalt ved at gøre brug af dette alternativ til lån i sommerhus. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan fortælle dig mere om fordelene ved at sælge med tilbagekøb frem for at tage et lån i sommerhus. Du kan selvfølgelig også udfylde ansøgningsformularen med information om din feriebolig og få af vide, hvor meget du kan få udbetalt hos os.

TRYK HER FOR ANSØGNING

Det er gratis og uforpligtende at ansøge